Deprecated: class-phpmailer.php is deprecated since version 5.5.0! Use wp-includes/PHPMailer/PHPMailer.php instead. The PHPMailer class has been moved to wp-includes/PHPMailer subdirectory and now uses the PHPMailer\PHPMailer namespace. in /var/www/wp-includes/functions.php on line 4963
Compass werkt aan gebouwgebonden installaties - Compass

Vanaf 1 januari 2018 breidt Compass haar werkgebied uit dankzij de integratie met het elektrotechnisch installatiebedrijf STI (Haastrecht). STI gaat verder onder de naam van Compass en door deze integratie krijgt Compass de wereld van de gebouwgebonden installaties erbij. STI heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van (elektro)technische installaties, inbraakbeveiliging, brandbeveiligingsinstallaties en datanetwerken. Innoveren en het toepassen van nieuwe technieken binnen de wereld van de gebouwgebonden installaties zijn door deze integratie binnen handbereik.

Compass is expert in complexe infrastructuur. We zijn een internationale speler die werkzaam is langs de weg, op de industrie, in het centrum van Londen en vanaf nu dus ook ervaren in technische installaties. Lees meer over hoe wij onze expertise toepassen in de praktijk; communicatieprojecten en energieprojecten.