ENERGIE
We kunnen geen
moment van de dag zonder

Compass is specialist in:
> bedrijfszekere netwerken
> toekomst bestendige smart grids
> state-of-the-art verbindingen
> midden-en hoogspanning

Meer >

COMMUNICATIE
De ontwikkelingen in
communicatie gaan razendsnel

Compass is specialist in:
> maatwerk in glasvezeltechniek
> niet-alledaagse oplossingen
> kwaliteit in plaats van kwantiteit
> toekomstgericht netwerkontwerp

Meer >

INTELLIGENT TRAFFIC SYSTEMS
Mensen en goederen
worden steeds mobieler

Compass is specialist in:
> dynamisch verkeersmanagement (DVM)
> elektro-mechanische systemen (E&M)
> DRIP
> tunneltechnische Installatie (TTI)

Meer >

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Compass voelt zich betrokken bij het succes van de klant maar ook bij de wereld waarin wij leven. Door oog te hebben voor People, Planet en Profit willen wij meewerken aan een betere wereld. Wij steunen actief goede doelen met kennis, tijd en financiële ondersteuning. Zo zijn wij bijvoorbeeld trots op ons lidmaatschap van de Groene Zaak en onze bijdrage voor het onderwijs via de Stichting DOENK.

Run for KiKa Estafette

Dit jaar heeft Compass met een team van lopers en fietsers meegedaan aan de Run for KiKa Estafette 2017. Door het team van Compass is bijna 300 km afgelegd van Groningen naar Utrecht. Dankzij onze sponsors hebben we daarmee een flink bedrag opgehaald.

In totaal is door KiKa meer dan € 370.000 opgehaald.

COMPASS STEUNT TOPSPORTERS

Compass voert al haar werkzaamheden schoon en duurzaam uit. Ook schaatsen is een schone en duurzame sport. Daarom sponsoren wij onder andere Erik Jan Kooiman. Erik Jan Kooiman is een Nederlandse langebaanschaatser. Zijn specialisme ligt op de lange afstanden, met name de 10.000 meter.

We hopen hiermee de sportieve prestaties van de schaatsers te stimuleren.

COMPASS STEUNT LOCALE PROJECTEN IN DE VOORSTEDEN VAN LONDON

Compass doneert jaarlijks geld aan een goed doel ten gunste van een van de ‘London Boroughs’. Vorig jaar is geld gedoneerd aan een gemeentelijk project in Islington.

FLLRijnmond VO robot prestatie

Techniek in het primair onderwijs

Compass, Enigma en Geerdink sponsoren Stichting Doenk. Door Doenk te sponsoren investeren wij als bedrijvengroep in toekomstig goed technisch personeel.

Stichting Doenk verbetert en promoot  namelijk het Techniek & Technologie onderwijs binnen het Primair & Voortgezet Onderwijs. Zij laten kinderen op jonge leeftijd kennismaken met Techniek & Technologie. Zo dragen zij bij aan de instroom van jongeren in technische opleidingen en beroepen.

Zie ook doenk.org

COMPASS IS BUSINESSFRIEND VAN WARCHILD

Want bij Compass vinden we dat kinderen overal ter wereld het recht hebben om in vrede op te groeien. Vrij van angst, geweld en oorlog.

War Child laat kinderen in oorlogsgebieden weer spelen, zorgt voor onderwijs en helpt ze hun (oorlogs)trauma’s te verwerken. www.warchild.nl

COMPASS KOMT IN ACTIE TIJDENS DE ROPARUN

Deze estafette-sponsorloop van ruim 500 kilometer gaat van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. De deelnemende teams zamelen met hun sportieve prestatie geld in voor mensen met kanker.

Het thema van de RoParun is: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.’  In 2014 en 2015 sponsoren we het team van Florensis. In het team van Florensis loopt ook één van onze collega’s mee. www.roparun.nl.