Energie.

We kunnen geen moment van de dag zonder.

Dát vraagt om uiterst bedrijfszekere netwerken en toekomstbestendige smart grids met slimme meters, domotica en state of the art verbindingen; klaar voor de nieuwste duurzame vormen van energie-opwekking en –gebruik. Dat weegt zwaar bij de keuze van de juiste partner in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud en beheer van uw energie-infrastructuur. Compass is uw betrouwbare, betrokken en innovatieve partner.

Slim en zorgvuldig

Compass gaat bij de aanleg of de renovatie van uw energienetwerken uiterst slim en zorgvuldig te werk. Onze kracht is early involvement: nauwe betrokkenheid en diepgaande kennis van zaken vanaf het allereerste stadium van uw project. Met Compass kiest u een partner in energie die;

 • ervaring heeft in energie-projectmanagement
 • thuis is in landelijke en stedelijke omgevingen in binnen- en buitenland
 • een hoge kwaliteitsborging garandeert
 • een zero tolerance veiligheidsbeleid voert
 • over state of the art equipment beschikt

Doorvragen, doordenken en doorpakken

Continuïteit en kwaliteit. 24 Uur per dag en zeven dagen per week. Dat is wat u als energieleverancier, netwerkbeheerder of gebouwbeheerder uw klanten wilt bieden. Tijdens het ontwerp, de aanleg en het onderhoud wenst u een betrokken, bevlogen projectpartner met up-to-date kennis en jarenlange praktijkervaring. Met medewerkers die doorvragen, doordenken en doorpakken omdat alleen het beste eindresultaat goed genoeg is. Kies voor Compass, we hebben het allemaal in huis. Making the complex simple!

Wilt u weten wat Compass u te bieden heeft op het gebied van energie? Neem contact op met Rik Nap.

Communicatie.

De ontwikkelingen gaan razendsnel.

De behoefte aan informatie groeit met de dag. Het ongewenst ontbreken van communicatie kan voor de bedrijfsvoering grote nadelige gevolgen hebben. Compass heeft daarom altijd up-to-date kennis van de nieuwste technieken en technologieën en levert maatwerk in met name glasvezeltechniek. De kwaliteit en bedrijfszekerheid van uw communicatieverbindingen staan daarbij altijd voorop.

Complexe projecten, niet-alledaagse oplossingen

Kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit, anders gezegd: we zijn geen doorsnee ‘metermakers’. Als dé specialist in complexe communicatienetwerken bieden we niet-alledaagse maatwerkoplossingen en kunnen we de meest complexe projecten aan. Met Compass kiest u een partner in communicatie die:

 • u volledig ontzorgt in uw projecten
 • productonafhankelijk denkt en werkt
 • verder kijkt dan uw vraag alleen
 • advies over ontwerp en uitvoering geeft
 • kwaliteit en betrouwbaarheid ziet als de belangrijkste drijfveer

Doordringen tot de kern van ieder vraagstuk

U bent op zoek naar een partner die ieder project op het gebied van communicatie-infrastructuur benadert als een uniek vraagstuk. Een partner die doordringt tot de kern daarvan, uw wensen vanaf de allereerste projectfase verzamelt en doorgrondt en alle benodigde kennis inbrengt. Om bij de oplevering en tijdens het onderhoud de door u gewenste service, kwaliteit en continuïteit te kunnen garanderen aan uw klanten. Compass biedt het allemaal en is uw ideale partner.

Wilt u weten wat Compass u te bieden heeft op het gebied Communicatie? Neem contact op met Ron de Waard.

Intelligent Traffic Systems.

Mensen en goederen worden steeds mobieler.

De bewegingen die we met z’n allen maken in verkeer en vervoer zijn massaler dan ooit. Dat vraagt om slimme, meestal op maat ontworpen en gemaakte systemen en netwerken langs onder meer de weg en het spoor. Compass is op dit gebied uw betrouwbare partner.

Van ontwerp, realisatie tot onderhoud

Compass biedt unieke, veilige en betrouwbare state of the art-oplossingen voor elk mobiliteitsproject. Van mechanische systemen, elektrotechnische systemen tot systemen voor dynamisch verkeersmanagement. We verzorgen voor u complete trajecten van ontwerp, realisatie tot onderhoud en beheer. Met Compass kiest u een partner in ITS die;

 • uw functionele vraag vertaalt naar een integraal opererend systeem
 • rijke ervaring heeft in projectbeheersing (risico- en omgevingsmanagement)
 • bevlogen medewerkers met brede skills inzet

Maatwerk, betrokkenheid, betrouwbaarheid en veiligheid

U wenst maatwerk? Optimale betrouwbaarheid en absolute veiligheid van al uw mobiliteitssystemen? En een uiterst betrokken partner die in alle fasen van uw project kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid voorop zet? Kies dan voor Compass.

Wilt u weten wat Compass u te bieden heeft op het gebied ITS? Neem contact op met Wim Schoonderwoerd.