Wat een prachtwerk op de A73 bij de Roertunnel en de Tunnel Swalmen. Compass heeft de opdracht van de A73 Combinatie CroonWolter&dros Infra v.o.f. voor het ontwerp, levering, realisatie, in bedrijf stellen en onderhouden van zowel het actieve netwerk als het passieve transmissienetwerk van de Roertunnel en tunnel Swalmen.

In nog geen 10 maanden tijd kwamen we van ontwerp naar oplevering van Release 1! Om een idee te geven wat erbij komt kijken… :

Het ontwerp van zowel het actieve netwerk als het passieve transmissienetwerk. De levering van alle kritische componenten. Het opstellen van alle voorlopige-, definitieve, en uitvoeringsontwerpen van het gehele transmissienetwerk. En dan de realisatie … in 38 bestaande buitenkasten alle netwerkvoorzieningen aanbrengen, 42 glasvezelboxen en middentunnelkanaalkasten leveren en aanbrengen, dan nog 10 km glasvezelverbinding voor het transmissienetwerk in de tunnels leveren, aanbrengen en afmonteren. En nog eens 10km glasvezelverbinding voor de verbinding tussen Roer- en Swalmentunnel leveren, aanbrengen en afmonteren. Alle netwerkswitches configureren. En als kroon op het werk… Het volledige nieuwe transmissienetwerk in bedrijfstellen! Met dank aan de A73 Combinatie CroonWolter&dros- Ballast Nedam infra v.o.f. voor het in Compass gestelde vertrouwen.