Over de functie

Wij als Compass vinden het essentieel dat wij werken opleveren met hoge kwaliteit en binnen de overeengekomen termijnen. Om die doelstellingen te kunnen behalen, start jouw rol als uitvoerder al in de ontwerpfase van de verschillende projecten. In de ontwerpfase gebruiken we jouw praktijkkennis en -ervaring om tot een veilig en maakbaar ontwerp te komen. Samen met het ontwerpteam breng je bijvoorbeeld de bestaande situatie in kaart en worden er 0-inspecties uitgevoerd op de bestaande technische installaties. Op basis van die resultaten bepalen we gezamenlijk een optimale uitvoeringsmethode en stellen we planningen vast.

Zodra de ontwerpfase is afgerond gaan we over tot de uitvoeringsfase. In deze fase zorg jij samen met het uitvoeringsteam dat alle betrokken partijen op de hoogte worden gesteld van de planningen en zorg je dat alle mensen en materieelstukken worden gepland voor de daadwerkelijke uitvoering. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden instrueer je de mensen en zorg je dat het werk wordt gemaakt zoals we dat van tevoren hebben bedacht. Je controleert daarbij op kwaliteit en veiligheid en koppel je jouw bevindingen en resultaten terug aan het uitvoeringsteam zodat de resultaten kunnen worden verwerkt in een opleverdossier.

Hoe ziet jouw dag er uit?
We starten de dag met kop koffie en spreken de werkzaamheden door die we hebben uitgevoerd en gaan uitvoeren. Daarna overleggen we de acties die we nog moeten doen en stemmen we die acties af met onze partners en leveranciers. Afhankelijk van de werkzaamheden ben je buiten op het werk te vinden om iedereen aan het werk te zetten en loop je controlerondes. Ook stuur je – waar nodig – bij.

Omdat we veel werk uitvoeren op en langs snelwegen, wordt er regelmatig in de avond en nacht gewerkt. Je zorgt op zo’n avond dat iedereen op tijd aanwezig is en de juiste instructies heeft gekregen. Zodra we de weg op kunnen, zorg jij dat iedereen op zijn of haar plek staat en ben jij het aanspreekpunt. Ook dan voer je controles uit en zorg je dat iedereen veilig werkt en kan werken, want: we werken veilig of we werken niet.

Wie zoeken wij?

Om de functie van Uitvoerder goed te vervullen, voldoe je aan het volgende profiel:

 • MBO (elektro)techniek niveau 4 of ander gelijkwaardig diploma
 • Ten minste drie jaar werkervaring in een vergelijkbare rol binnen onze branche
 • Kennis van OV (openbare verlichting) en DVM (dynamisch verkeersmanagement)
 • Veiligheid staat bij jou op nummer één
 • Goede communicatieve en organisatorische vaardigheden
 • In het bezit van een rijbewijs

Wat bieden wij?

 • Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden: opleidingsbudget op maat
 • Prettige werksfeer
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een sportabonnement, telefoon en mogelijk een bedrijfsauto
 • Uitzicht op een vast dienstverband
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering
 • Goede pensioenregeling bij PMT
 • Leuke bedrijfsuitjes, vrijdagmiddag-borrels en feestjes (denk aan: Sinterklaas met de kleintjes, Kerstmis met diverse leuke workshops, zomerse barbecues)

Over Compass

Compass is een internationale managing contractor, gespecialiseerd in Communicatie, Energie en Intelligente verkeerssystemen. Wij werken langs de (snel)weg, op industriegebieden, in gebouwen, bij bruggen en tunnels en in buitengebieden in Nederland en Engeland.

Het werk bij Compass gaat over het versimpelen van complexiteit. Wij zijn op ons best als we vanaf het eerste moment meedenken. In joint effort komen tot duurzame ontwerpen, slimme tracés en future proof oplossingen. Met up-to-date kennis van de nieuwste technologieën die we graag delen.

Enthousiast geworden? Solliciteer via het formulier of neem contact op met Cynthia de Koning of Jamy van Cleemputte.