ENERGIE
We kunnen geen
moment van de dag zonder

Compass is specialist in:
> bedrijfszekere netwerken
> toekomst bestendige smart grids
> state-of-the-art verbindingen
> midden-en hoogspanning

Meer >

COMMUNICATIE
De ontwikkelingen in
communicatie gaan razendsnel

Compass is specialist in:
> maatwerk in glasvezeltechniek
> niet-alledaagse oplossingen
> kwaliteit in plaats van kwantiteit
> toekomstgericht netwerkontwerp

Meer >

INTELLIGENT TRAFFIC SYSTEMS
Mensen en goederen
worden steeds mobieler

Compass is specialist in:
> dynamisch verkeersmanagement (DVM)
> elektro-mechanische systemen (E&M)
> DRIP
> tunneltechnische Installatie (TTI)

Meer >

Stuwen Driel

Ruben van Ardenne, manager strategie

“Toekomstbeelden omzetten in concrete acties en Compass klaarmaken voor 2020…”

Met trots werk ik bij Compass aan het realiseren van onze strategie. Ik zorg dat we klaar zijn voor de toekomst. We leven in een tijd waar technologische ontwikkelingen snel gaan, denk bijvoorbeeld aan onze ITS-tak, waar ‘the internet of things’ straks alles aan elkaar koppelt (coöperatieve technieken). De DRIPS die wij nu succesvol plaatsen zijn in de toekomst wellicht overbodig. Maar ook de transitie van de energiemarkt en de ontwikkeling van sensoren binnen de glasvezeltechniek. De mogelijkheden lijken onbeperkt.

We werken voor prominente klanten en mijn collega’s zijn echte professionals. Die combinatie is veelbelovend. Het is mijn taak om toekomstbeelden om te zetten in concrete acties en Compass klaar te maken voor 2020… Hoe kick is dat!

PETER BOELE, 1E MONTEUR GLASVEZELCOMMUNICATIE (NL)

“Of het nu hartje Londen is of een rustig natuurgebied, die verbinding tot stand brengen is mijn kick!”

“Ik verzorg de montage van glasvezelbekabeling inclusief de complete afwerking buiten en binnen. We trekken de kabelloop van a naar b, bijvoorbeeld tussen een centrale en een wijkcentrum. Met speciale apparatuur die ik bestuur. Ik leg ook koperen bekabeling aan. Of het nu hartje Londen is of een rustig natuurgebied op de Veluwe, die verbinding tot stand brengen is elke keer mijn kick. Het moment waarop alles klopt. Dan kan de klant tevreden zijn.”

JAMES BATES, COMMERCIEEL MANAGER (UK)

“Goed voor ons en goed voor de klant.”

“Ik ben het eerste aanspreekpunt voor de klant voor ramingen en contracten. Het is een ingewikkeld en continu proces, waarbij wij anticiperen op de kosten en het leveren van het product op tijd en binnen budget. En deze dagen is veiligheid voor ons nog belangrijker dan het kostenaspect. Dus we besteden daar veel aandacht aan.”

LEEN, PROJECTLEIDER ENERGIE EN COMMUNICATIE (NL)

“Door onze teamspirit, bevlogenheid en manier van werken kiezen gerenommeerde klanten voor ons.”

“Per project stellen we het beste team samen. Ik stuur dat team, met onder meer monteurs aan. We verzorgen de bekabeling van energieprojecten en leggen glasvezel-communicatienetwerken aan. We doen dat op veel verschillende plekken, dwars door woonwijken en industrieterreinen heen bijvoorbeeld. Dat vraagt om slimme, creatieve oplossingen.”

EMMA ALLARD, PERSONAL ASSISTANT (UK)

“Wij geven altijd 100%.”

“Ik ondersteun de Managing Director en houd toezicht op overkoepelende activiteiten van het bedrijf. Elke dag is hier anders en ik houd van mijn werk omdat het zo divers is. Ik maak deel uit van een vriendelijk team en het is echt een interessante werkomgeving. Compass is een professioneel bedrijf, met een goed arbeidsethos en duidelijke doelstellingen.”